söndag 19 juni 2011

Recension: Macadamia Natural Oil

 

Jag har tidigare läst om Macadamia´s produkter på webben i en del bloggar och forum, det är en serie produkter som lovordats om och om igen. Jag har blivit sugen på att testa själv många gånger men priset var för högt för mig. Om sanningen ska fram så har jag redan ganska bra hår, jag värmestylar det aldrig och tvättar bara håret två gånger i veckan. Det är relativt tjockt och blankt, så därför har jag inte riktigt lockats att lägga pengar på några dyrare produkter.

    
"Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque"
Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost". ”


I höstas fick jag med en generös provförpackning på hårmasken och håroljan vid en beställning från eleven.se och sedan de har jag blivit frälst! Jag förstår inte hur det gick till eller vad de gjorde med mitt hår men det blev otroligt glansigt efteråt. Mjukare och glansigare utan att kännas det minsta fett! Att masken sedan luktar nästintill utomvärldsligt gott är bara grädden på moset.

*
Jag trodde verkligen inte att de här produkterna skulle hålla vad de lovar men det gör de faktiskt, i alla fall fungerade de  för mig. Måste erkänna att jag är ärligt överbevisad och mycket positivt överraskad.

Just nu finns det ett jättebra testa-på- erbjudande hos eleven för bara 195 pix!  
*
*
*
*

1 kommentar:

  1. Älskar med Macadamia, speciellt oljan. Dock är jag nog inte så förtjust i schampot..

    SvaraRadera