fredag 17 juni 2011

Recension på Smashbox: Beyond Beauty - Fusion Eye & Cheek Palette

Jag har den varma paletten (Endless) och färgerna passar otroligt bra på min hy som har varma till neutrala undertoner. Paletten innehåller fyra ögonskuggor och fyra rouge/bronzer/highlightfärger.

Det var genom Smashbox rabattkampanj på Eleven.se som jag kom att köpa mina första Smashboxprodukter, och jag har varit mycket nöjd med alla som jag köpt. 
Det här lilla underverket till dubbel palett är min favvo hittils!Under vintern har jag blandat färgerna för kinderna genom att ladda upp en stor rougeborste och sedan applicera på samma sätt som jag gör med ett solpuder. Det ger en varm skuggning och en fantastisk lyster. 
Nu när jag fått lite färg använder jag på samma sätt men efter att jag använt min bronzer som en highlight och lite av ett rouge i ett.

Det allra viktigaste för mig var att den här paletten skulle ge lyster och inte glitter. Jag avskyr när man kan se glitterkorn på huden i ansiktet, men den här produkten ger bara en skir lyster och får huden att se riktigt underbart hälsosam ut!
Självklart kan man använda färgerna för sig men det här är hur jag gillar att använda den undre delen av paletten.
Ögonskuggorna är i samma kvalitet som Smashbox andra varianter, det vill säga pigmentrika och lätta att arbeta med. 
Att färgerna inte är separerade utan ligger direkt intill varandra är inte riktigt samma höjdare med ögonskuggorna som detär  för rougedelen, men jag tycker ändå att det fungerar helt ok. Alla mina ögonskuggsborstar passar i storlek så att jag kan välja varje separat färg utan några större problem.


Här kommer en varning dock: en vän till mig köpte den kalla paletten (Reflect) och fastän hon har en rätt så tydlig rosa underton var färgerna för kalla för att se naturliga ut på henne. Så funderar du på att köpa en egen Fusion Eye & Cheek Palette rekommenderar jag att testa färgerna i butik om du har möjlighet och känner dig tveksam!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar