onsdag 6 juli 2011

Internetshopping - www.eleven.se

 
Jag varierar vilka sidor jag handlar min makeup och skönhetsvård ifrån beroende på vilka produkter jag är ute efter, den första sidan jag tänkte skriva om är  den svenska Eleven.
  
Jag klickar främst in på eleven för att kolla runt i deras fyndhöra där de har en kampanj på olika Smashbox-produkter. Då och då adderar de nya saker och alla är ordentligt rabatterade, helt perfekt för en Smashboxnarkoman som jag!
I övrigt handlar jag mest hud och hårvård från eleven. Min HG ansiktskräm, jag gillar allt från Simple-serien och tenderar att använda deras ansiktstvätt. Just nu är produkter från C4 nedsatta till 19kr/st! Deras lockspray är awesome! :) Allt som jag har testat från Tvål deras jordgubbsansiktsmask är t.ex. helt underbar!
Det är också här jag hittat det bästa priset på Macadamia Natural Oil-produkter.Jag gillar hur sidan är uppbyggd, praktiskt och estetiskt tilltalar den mig. Det är enkelt att orientera sig mellan olika märken och produktgrupper och de produkter som rekommenderas när man tittar på en viss sak känns oftast relevanta.
l
ll
Personligen försöker jag spara upp så att jag behöver mycket saker på en gång, t ex ny ansiktstvätt och kräm, schampoo, balsam, hårolja och spray och Smashbox-saker, så att jag kommer upp i 600kr och får gratis frakt. Jag tycker att det känns ordentligt drygt att betala 49 för frakten.
l
l
Jag gillar dock att välja postförskott trots att det kostar 50kr, för mig är det värt det att slippa betala tills jag hämtar ut paketet. Då vet jag alltid med säkerhet att jag får mina produkter. Jag avskyr att betala med kort vid beställningen.
Om du vid beställning där det står: "Goodie-bag, klicka för mer information:" väljer "Ja, skicka prover med min beställning" får du med en härlig liten påse med gratis prover. Det är en väldigt kul grej och jag tycker alltid att det är lika roligt och spännande att kolla vad jag fått!
l
Eleven har ganska ofta olika erbjudanden och rabatter som det är värt att hålla utkik efter, allt från extra produkter vid köp till 10% rabatt på allt på hela sidan.
  l
 
Jag gillar med andra ord den här sidan!
De har dessutom en riktigt bra kundtjänst om man har frågor om produkter eller vad som helst.

1 kommentar:

  1. Jag gillar också Eleven, hänger ofta där och spanar om jag inte beställer.

    SvaraRadera