tisdag 7 februari 2012

Recension: CLEAN Warm Cotton EdP."Denna parfym ger dig doften av en fluffig, varm handduk som du precis tagit ut ur torktumlaren eller känslan av att ta på dig din favorit t-shirt som hängt utomhus på sommaren och torkat.

CLEAN Warm Cotton sveper in din kropp med noter av citrus, lilac och jasmin över en bas av diskret men åh-så-härlig amber & mysk. En fräsch, betryggande, nytvättad doft."
 
Jag har så länge jag kan minnas alltid älskat doften av nytvättade kläder/tvättstuga/mjukmedel ;) många gånger har jag gått iväg till kvarterets tvättstuga och suttit där och läst böcker. Den här parfymen har helt ärligt fångat allt det positiva i denna doft som jag är så besatt utav. 
 
Väl på min hud luktar det väldigt rent och fräscht, som nytvättade kläder med en släng av något lite annat som gör att det känns som om jag har en parfym på mig och inte just har sprayat mig med just mjukmedel. En förnimmelse av mysk och något mer som jag inte kan sätta fingret på.
 
Warm Cotton är mycket dryg och lukten stannar länge på huden utan att skapa ett doftmoln som följer efter mig hela dagen och dryper av alldeles för mycket parfym. Det är precis lagom.


Min relativt känsliga hud att inte reagerat på parfymen alls, sprayar den direkt på huden utan någon rodnad.


Det är iofs lite slöseri men jag brukar även spraya lite av den här doften i min garderob då och då för att riktigt kunna vältra mig i lyxen av min favoritdoft! Den fungerar riktigt bra som "rumsspray".
 
Finns bl.a. att köpa hos Eleven.se.


2 kommentarer:

 1. Hej!

  Nu är vinnarna i mina tävlingar utsedda!
  Kika in och se om det var du som vann!
  Om inte så dyker det upp fler tävlingar inom kort! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej där!

  Jag har en tävling i bloggen, och jag skulle bli jätteglad om du vill vara med i den!

  http://canicos.blogg.se/2012/february/tavling.html

  Du har chansen att vinna ett presentkort värde 150 :- från Erikasgarderob.se eller Runns.se!

  Om du inte gillar såna här kommentarer så ber jag hemskt mycket om ursäkt!

  Ha en fin dag!
  Kram Cassandra

  SvaraRadera