tisdag 12 juni 2012

Recension: Love The Planet Eyebright Gel


"Denna populära Eyebright Gel är uppfriskande för den känsliga huden runt ögonen, tack vare att den svalkar och försiktigt stramar åt de områden som ofta drabbas av trötthet och stress.
Känn skillnaden nästan omedelbart efter applicering och möt världen med en känsla av friskhet och självförtroende. Innehåller ekologisk aloe vera, aprikosolja och ekologiska växtbaserade tinkturer som minskar svullnad. Förvara i kylskåpet för extra uppfriskande lyft-effekt. Ett måste för sömniga ögon."

 
 
Alla är vi olika - jag älskar den här ögonkrämen! Personligen är just ögonkräm en sån produkt som jag inte gillar att lägga pengar på då det man får egentligen bara är en pyttemängd ansiktskräm, fast svagare och mildare så att man inte irriterar den känsliga huden kring ögonen, och som man betalar minst dubbla priset för.
Dock ville jag nu ha en lättare ögongel att använda på sommaren tillsammans med mitt solskydd som jag upplever lite för oljigt och starkt för att ha närmast ögonen och den här underbara burken har kommit att bli en helig graal produkt för mig.

Det är mycket produkt för lite pengar, för att vara ögonkräm. Den är lätt och fräsch, går snabbt in i huden och lämnar den skönt spänstig och en ger perfekt "yta" för min mineral concealer från TiKei.

Jag använder den både morgon och kväll, den har aldrig irriterat mina ögon eller huden kring dem. Fantastisk kräm helt enkelt som dessutom är snäll mot naturen och passar veganer - vad mer kan man begära? :)

Om man har mer mogen hud, jag trots allt bara 29, kan jag dock tänka mig att en fetare ögonkräm, särskilt för kvällen, är att föredra. Det är helt ärligt det enda negativa jag kan komma på.


XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar